START VANDAAG
TEAMONTWIKKELING VOOR LEIDINGGEVENDE

Stop met het oplossen van fouten en problemen en start vandaag nog met de ontwikkeling van je team en het behalen van je doelen.

 • G4S gebruiker van de Team Navigator
 • gemeente-Emmen klant van de team navigator voor hun SPP aanpak
 • nummer 1 online saas oplossing Strategische personeelsplanning
 • Tiwos woonstichting klant van de team navigator voor hun SPP aanpak
 • Optimus Prime Partner van de team navigator voor hun SPP aanpak
 • VPCBO-ichthushuizen basisonderwijs klant van de team navigator voor hun SPP aanpak
 • PO-Emmen workshop over inzet van hun SPP aanpak

Om succesvol te zijn heb je geen tijdrovende training, een dure adviseur of een coach nodig. Het enige dat je nodig hebt zijn de drie belangrijke elementen voor teamontwikkeling die ervoor zorgen dat jij stap voor stap je team begeleid naar succes.

PAKKET
Teamontwikkeling en leiderschap 

Met maar 1 uur in de week kun jij nu starten aan de ontwikkeling van je eigen team. Volg de training en na drie maanden zal je verschil merken.

Kom erachter hoe jij de eerste stappen kunt zetten richting team ontwikkeling. Met ondersteunende vragen begeleiden we je door het teamontwikkeling sjabloon

Deze handleiding geeft je tools zodat jij na het maken van de schouw het gesprek aan kunt gaan met de medewerker.

Tijdens het 30-minuten coach gesprek gaan we samen reflecteren op wat er in de schouw van jou team te zien is.
ALLEEN BIJ DE EERSTE 10 AANMELDINGEN

Krijg drie maanden toegang tot de Team Navigator, breng je team in kaart en werk gelijk aan de ontwikkeling van groei.

Teamontwikkelig werken aan resultaat

Binnen 1 dag kom je erachter hoe en waar jij te team in kunt uitdagen, zodat je ze kunt begeleiden op de weg naar succes.

Breng je team in kaart

Met de Team Navigator krijg je de mogelijkheid om consistent en herhalend proces te blijven volgen. Zodat je, als leidinggevende, kunt stoppen met het oplossen van problemen en kunt werken aan de ontwikkeling van je team.

In 6 stappen, met behulp van de Team Navigator, ga je stap voor stap leren hoe je nog succesvoller kunt zijn als leidinggevende. Je zult je focussen op wat je wilt behalen en de Team Navigator zal je helpen erachter te komen waar je de groei vandaan kunt halen. Vervolgens kom je aan de hand van de meting erachter hoe je het beste kunt communiceren met je team.

En dat alles binnen een dag, zodat je weet hoe je jouw team het beste kunt ontwikkelen.

Team Navigator nummer 1 Strategische personeelsplanning oplossing

ONTDEK DE 6 STAPPEN

Asset 1@10x

DOELEN EN AMBITIES

Doelen en ambities zijn belangrijk om het team richting te geven. Je wilt dat iedereen weet wat belangrijk is en waar ze naartoe moeten werken. Wat wil je samen bereiken en wanneer ben je als team succesvol? Bij teamontwikkeling moeten doelen en ambities elkaar versterken, hoe je dat het beste kunt doen leer je in les 1.

PRIORITEITEN VOOR GROEI

Na het bepalen van de doelen en ambities kun je deze vertalen naar een groeistrategie. Door een groeistrategie te koppelen aan je doelen en ambities geef je focus aan de ontwikkeling van het team. Het zorgt ervoor dat de medewerker tijdens het werk de juiste keuzes kunnen maken: “Wat komt eerst, wat is belangrijk en wat kan later?”

BRENG JE TEAM IN KAART

Tijdens deze les nemen we je mee in het systeem van de Team Navigator. Nadat je de criteria hebt gekozen is het team om je team op basis hiervan in kaart te brengen. Hoe breng je je team in kaart, hoe vul je alle informatie in en hoe bepaal je de verschillende criteria die je nodig hebt om je team te reviewen.

INITIATIEVEN EN INTERVENTIES

Nadat je het team in kaart hebt gebracht, ga je aan de slag met het zoeken van de interventies die de meeste impact hebben. Interventies zijn alle acties die je inzet om het gat tussen de huidige en gewenste situatie te overbruggen. Welke profielen helpen je om de doelen en ambities te bereiken en welke interventies zijn daarvoor nodig?

HET GOEDE GESPREK

Het goede gesprek is er om de verwachtingen tussen de leidinggevende en de medewerker op elkaar af te stemmen. Dit doe je door vanuit de ontwikkeling van het team in gesprek te gaan over de verwachtingen van de individuele medewerker.
Wat wil de medewerker en hoe ziet hij zelf zijn rol binnen het team?

ONTWIKKELING VOLGEN

Omdat iemand past binnen de functie, wil dat nog niet zeggen dat het resultaat aansluit bij jou verwachtingen als leidinggevende. Veel leidinggevende zijn geneigd om het verschil tussen de verwachting en de werkelijke prestatie te compenseren. Op korte termijn lost dit het probleem op, maar de oorzaak blijft vaak bestaan. In deze laatste les leer je om eigenaarschap te behouden als leidinggevende en de voortgang zichtbaar te maken.

Bart Bastianen specialist Strategische personeelsplanning

Hey!

IK BEN BART BASTIANEN

Met al ruim 10 jaar ervaring ben ik gesprekspartner van verschillende organisaties. Met mijn kennis en doortastende blik heb ik een praktische, slimme oplossing ontwikkeld om mensen in organisaties in beweging te brengen. Zodat jij met je team strategische doelen haalbaar kan maken, ik help jou daarbij om te kijken naar praktijk gerichte oplossingen.

“De beste resultaten bereik je door in te spelen op de eigen kracht van het team en de mensen in een organisatie. Richting en ruimte zijn hierin essentiële begrippen. Ik maak kansen zichtbaar. “

Over de presentatie, inhoud, interactie kan ik alleen maar positief zijn. Ik vind je heel deskundig, je hebt een supertalent om de groep te boeien en uit te dagen.

Je bent heel enthousiast en open op een manier die volgens mij bij iedere groep aansluit. We zien de groep ook denken, kritisch zijn, verwonderd, drempels opwerpen, wéér nadenken en uiteindelijk met alle inzichten die ze van je meekrijgen geïnspireerd en enthousiast weer vertrekken.

Dat is echt een talent wat ik bij alle trainers en sprekers hoop te zien, maar zelden echt zie. Daarin ben je echt een positieve uitschieter! Zeg maar Star 😉

Opleidings- & Trainingscoördinator WerkSaam wf

GROEI NU MET JE TEAM

Geef focus en uitdaging aan de ontwikkeling van je team
Realiseer in 6 concrete stappen de teamontwikkeling die je gaat helpen om je doelen en ambities te bereiken.

Garantie 1

Niet tevreden? Dan betaal je je factuur niet

Garantie 2

Heb je vragen? Je kunt ons altijd mailen of bellen

Garantie 3

Met maar 1 uur in de week heb je binnen 3 maanden een ander team

HET TEAMONTWIKKELING PAKKET

 • Online traingsprogramma
 • E-book teamontwikkeling
 • Gesprekshandleiding
 • 3 maanden toegang Team Navigator
 • 30-min coach gesprek*
  * voor de eerste 10 aanmeldingen

  Nu voor maar €95,-

Geen complex systeem, of een uitgebreide discussie meer, maar een oplossing die direct doet waar het voor bedoeld is.

HR-adviseur

Je krijgt de handvatten om snel door te pakken op het model.

HR-manager

De presentatie was razend interessant, ik heb veel geleerd!

Leidinggevende