Wie zitten er achter de Team Navigator?

Met tweeën hebben we meer dan 20 jaar ervaring in HR-analyses en vormen we de kern van een kleine groep ambitieuze mensen die medewerkers in de organisatie het verschil willen maken. Door slimme oplossingen gaan we hen niet vertellen wat ze moeten doen, maar laten we het zien.

Training leidinggeven vanuit rollen en teamontwikkeling

Bart Bastianen

Eigenaar & adviseur

Een organisatie flexibel en wendbaar houden is belangrijk voor groei. Het is voor mij echt een kick als ik zie wat het invullen van de Team Navigator (vlootschouw) bij leidinggevenden teweeg brengt. Ze zien ineens de noodzaak en de mogelijkheden om in actie te komen en hun medewerkers uit te dagen om hun bijdrage te verbeteren.

Anna Veprik

Hoofd Developer

Mooie vernieuwende oplossingen maken die de klant verrassen. Het is leuk om te horen en zien wat de impact is van een goede flow in ons systeem. Hoe makkelijker het voor de klant is, hoe leuker ik het vind.

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega en partners

Wil je ons laten zien wat jij toe kunt voegen? Kom met een goed voorstel dat aansluit bij onze richting, dan bieden wij je de ruimte om het waar te maken

stuur ons een mail,

Of bel me direct: 06-23881672

partner van de Team Navigator

Atrivé

Atrivé wordt decennia lang al gezien als een gedegen adviesbureau op het terrein van sociale huisvesting en wonen. Inmiddels bestrijken we een breder terrein aan onderwerpen die te maken hebben met de leef- en werkomgeving van mensen.