logo Team Navigator

Stop met het oplossen van fouten en problemen en start vandaag nog met de ontwikkeling van je team en het behalen van je doelen.

Om succesvol te zijn heb je geen tijdrovende training, een dure adviseur of een coach nodig. Het enige dat je nodig hebt zijn de drie belangrijke elementen voor teamontwikkeling die ervoor zorgen dat jij stap voor stap je team begeleid naar succes.

Porgramma teamontwikkeling voor leidinggevende

195

Online trainingsprogramma , boek teamontwikkeling, medewerker gesprek, 30 minuten coach gesprek, 3 maanden toegang Team Navigator

geef richting en ruimte aan je team en boek resultaat

Binnen 1 dag zul je erachter komen hoe en waar jij je team in kunt uitdagen, zodat je ze kunt begeleiden op de weg naar succes!

Je vraagt je af waarom je plannen niet lukken? Waarom je medewerkers niet doen wat ze moeten doen? Waarom komen deze problemen terug terwijl je de oplossingen hiervoor al hebt?

Waarom houden deze dingen jou en je team tegen om succesvol te worden?

Zou je team meer tevreden zijn wanneer ze trots kunnen zijn op wat ze hebben bereikt? Wanneer ze het probleem al hebben opgelost voordat de klant begint te klagen, voordat de problemen te groot worden? Is het zo moeilijk om elkaar soms positieve feedback te geven en het probleem op te lossen wanneer het zich voordoet?

Verbind ontwikkeling aan het resultaat en vraag commitment op groei
  • VPCBO-ichthushuizen basisonderwijs klant van de team navigator voor hun SPP aanpak
  • Tiwos woonstichting klant van de team navigator voor hun SPP aanpak
  • PO-Emmen workshop over inzet van hun SPP aanpak
  • gemeente-Emmen klant van de team navigator voor hun SPP aanpak

De Team Navigator bied je de mogelijkheid om een consistent en herhalend proces te blijven volgen, zodat je kunt stoppen met het oplossen van problemen en kunt werken aan de ontwikkeling van je team om de gewenste resultaten op te leveren.

In 6 stappen, met behulp van de Team Navigator, zul je stap voor stap leren hoe je nog succesvoller kunt zijn als leider. Je zult je focussen op wat je wilt behalen en de Team Navigator zal je helpen erachter te komen waar je de groei vandaan kunt halen. Vervolgens zul je aan de hand van de meting erachter komen hoe je het beste kunt communiceren met je team.

En dat alles binnen een dag, zodat je weet hoe je jouw team het beste kunt ontwikkelen.

Verkrijg binnen 1 dag alle inzichten, zodat je jouw team kan helpen op weg naar succes.

Teamontwikkeling pakket

Uniek teamontwikkeling framework

E-book

Training

Toegang tot de Team Navigator

Uitleg profielen

Sjabloon

Training leidinggeven vanuit rollen

OPRICHTER

Bart Bastianen heeft hart voor HR én voor organisaties die wendbaar willen blijven of worden. Hij is ervaren in HR-analyses. Met een doortastende blik ontwikkelde hij praktische, slimme oplossingen om mensen in organisaties in beweging te zetten. Al ruim 10 jaar is hij gesprekspartner van vele organisaties. Om strategische doelen haalbaar te maken, stuurt hij op praktijkgerichte oplossingen in het HR-beleid.

Hij verstaat de kunst te komen met bruikbare oplossingen, niet ingewikkeld, die enthousiasme opwekken. En, niet in de laatste plaats: die hun vruchten afwerpen. ‘De beste resultaten bereik je door in te spelen op de eigen kracht van de teams en de mensen in een organisatie. Richting en Ruimte zijn hierin essentiële begrippen. Ik maak kansen zichtbaar.’

Begin nu, betaal wanneer je bent overtuigd

Probeer ons aanbod nu, met maar een verplichting: Begin deze week met het gebruiken van de Team Navigator.

Ben je niet overtuigd? Dan kun je het binnen 7 opzeggen zonder te betalen

Enthousaist? wij ook als je het wil delen
Show Buttons
Hide Buttons