Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je (eigen) team te versnellen. Start dan vandaag met ons online teamontwikkelprogramma.

Het programma is geschikt voor HR-professionals en leidinggevenden die praktisch aan de slag willen om te leren hoe je medewerkers en het team in hun ontwikkeling kunt versnellen.

Binnen 60 minuten van start tot resultaat, met een volledige schouw zoals in de Team Navigator als resultaat. En ben je niet tevreden, dan hoef je de factuur niet te betalen.

Programma teamontwikkeling voor leidinggevende

195

Online trainingsprogramma , boek teamontwikkeling, medewerker gesprek, 30 minuten coach gesprek, 3 maanden toegang Team Navigator

geef richting en ruimte aan je team en boek resultaat
Onze unieke Belofte:

Binnen 1 dag zul je erachter komen hoe en waar jij het team in kunt uitdagen, zodat je ze kunt begeleiden op de weg naar succes!

De Team Navigator: verbinden van resultaat & ontwikkeling

De Team Navigator is een unieke online oplossing voor Strategische personeelsplanning. Het biedt leidinggevenden en Hr-professionals de handvatten om teams te helpen bij groei. Leidinggevenden kunnen individueel met hun team aan de slag. Waarna op organisatieniveau de ontwikkelingen inzichtelijk worden.

De kracht van persoonlijke en praktische adviezen per medewerker en team. Inclusief de analyzes voor inzichten op afdeling, unit en organisatieniveau.

In dit programma krijg je gratis toegang tot de Team review. Dit is onderdeel van de zes stappen voor succes. Het unieke van dit programma is dat je niet alleen leert hoe je een team kunt versnellen, maar het ook direct gaat doen.

Het resultaat na een uur training en het invullen van de Team Review, zijn concrete adviezen hoe je met iedere medewerker het goede gesprek kunt aangaan, gebaseerd op de doelen die jij met het team wilt bereiken.

Dus of je nu HR-professional bent die een teem met leidinggevende adviseert, of zelf een team aanstuurt? Je krijgt alles wat je nodig hebt om het team te coachen in haar ontwikkeling en groei.

Blijkt jouw enthousiasme aanstekelijk, en wil de rest van de organisatie ook gebruik maken van de Team Navigator? Dan schalen we jouw team gratis op naar de organisatie niveau. 

En dit alles binnen een dag, zodat je morgen al weet hoe je jouw team het beste kunt ontwikkelen.

Wat krijg je allemaal bij de inschrijving?

1. E-book zes stappen

2. 7 video’s met praktische uitleg SPP

3. Eigen Team Review module

4. Uitleg PDF van de 5 profielen

5. Sjabloon met zes stappen

* Tijdelijke bonus: coach-adviesgesprek over jouw uitkomst

Enkele enthousaiste bedrijven die van onze aanpak inzetten

  • Unive is een referentie van de Team Navigator. Ze zetten de Team Navigator in om de ontwikkeling van teams professioneel vorm te geven
  • ROC van Amsterdam is een referentie van de Team Navigator. Ze zetten de Team Navigator in om de ontwikkeling van teams professioneel vorm te geven
  • gemeente-Emmen klant van de team navigator voor hun SPP aanpak
  • PO-Emmen workshop over inzet van hun SPP aanpak
  • Tiwos woonstichting klant van de team navigator voor hun SPP aanpak
  • VPCBO-ichthushuizen basisonderwijs klant van de team navigator voor hun SPP aanpak
  • G4S gebruiker van de Team Navigator
  • ODRN gebruiker van de Team Navigator
  • Merem gebruiker van de Team Navigator voor hun stretegische personeelsplanning
  • nummer 1 online saas oplossing Strategische personeelsplanning
Training leidinggeven vanuit rollen en teamontwikkeling

Uw trainer en oprichter

Bart Bastianen heeft hart voor HR én voor organisaties die wendbaar willen blijven of worden. Hij is ervaren in HR-analyses. Met een doortastende blik ontwikkelde hij praktische, slimme oplossingen om mensen in organisaties in beweging te zetten. Al ruim 10 jaar is hij gesprekspartner van vele organisaties. Om strategische doelen haalbaar te maken, stuurt hij op praktijkgerichte oplossingen in het HR-beleid.

Hij verstaat de kunst te komen met bruikbare oplossingen, niet ingewikkeld, die enthousiasme opwekken. En, niet in de laatste plaats: die hun vruchten afwerpen. ‘De beste resultaten bereik je door in te spelen op de eigen kracht van de teams en de mensen in een organisatie. Richting en Ruimte zijn hierin essentiële begrippen. Ik maak kansen zichtbaar.’

Verkrijg binnen 1 dag alle inzichten, zodat je jouw team kan helpen op weg naar succes.